Συγγραφείς

Αρχική / Συγγραφείς

ΓΙΑΤΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 2006. Το πρώτο της βιβλίο το έγραψε σε ηλικία 8 ετών. Από πολύ μικρή ηλικία, το διάβασμα αποτελούσε για εκείνη μεγάλη ευχαρίστηση και αφιέρωνε σε αυτό πολλές από τις ελεύθερες ώρες της. «Ο Ήλιος και το Φεγγάρι» είναι το πρώτο βιβλίο που εξέδωσε.

ΒΟΥΤΣΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 2003 και ανήκει σε πενταμελή οικογένεια. Από μικρή έγραφε τις σκέψεις της στο χαρτί, από ανάγκη να εκφραστεί και να δημιουργήσει.Έγραφε γιατί δεν άφηνε να την αποθαρρύνουν οι δυσκολίες που έβρισκε στο δρόμο της, που κάποιοι ίσως θα έλεγαν πως αποτελούν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη γραφή. Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι που αποτελεί απόδεικη πως αν κάποιος προσπαθήσει πολύ, θα βρει τη δύναμη να υπερνικάει εμπόδια, επιβεβαιώνοντας πως όταν πιστεύεις πραγματικά σε αυτό που κάνεις, πολλά και θαυμαστά μπορούν να συμβούν. «Οι Περιπέτειες των Σκουόφς – Τα τρία Νέφη» είναι το πρώτο της βιβλίο.

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ

Η Ηλέκτρα Τσαγκαράκη είναι μια μικρή Ελληνίδα ποιήτρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου του 2006. Έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας με το ποίημα ” Ναι, σε ‘σένα απευθύνομαι” ,  το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην ποιητική συλλογή ” Τα Πρώτα Παιδιά” που είναι και το πρώτο της ποιητικό έργο.